Wat zit er in mijn tas? of wat juist niet?

Vrouwen en tassen, een regelrechte ramp ! Ja zo kan je het wel noemen want wees eerlijk. Elke vrouw heeft vaak wel minimaal één tas waar van alles in zit. Telefoon, Portemonnee, Make-up, Borstel noem het allemaal maar op.
Als ik mijn tas opruim schrik ik soms gewoon van al die spullen die ik heb. Je zou haast zeggen

‘Gaby koop een tas voor je spullen’

Nee zo gek ben ik nou ook weer niet. Of wel? Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel enorm veel handtassen heb, maar ook al heel veel heb weggegooid of weggegeven. Maar wat zit er precies in mijn tas ? Kijk je mee?

Dit zijn de dingen die ik eigenlijk altijd in mijn tas heb. Vaak gaat dat samen met veel losse prutteltjes zoals elastiekjes, schuifjes flesjes drinken et cetera.

De portemonnee. Dat is bij mij echt een dingetje. Ik raak er altijd zóó snel op uitgekeken het is verschrikkelijk! Elke maand heb ik wel weer een nieuwe. Dan is die te groot en dan te klein.
Denk maar zo dat ik een portemonnee aanschaf aan de hand van wat er in moet..
Hij is trouwens ook van Bol !
Nadat ik met carnaval bij ons in het parkje gevallen ben heb ik deze telefoon. Dit is de Samsung Galaxy J7. Ik heb deze telefoon niet samen met een abonnement maar los aangeschaft bij Media Markt
Dit heb ik altijd bij me. Notitieschrift (blanco) samen met een pen. Vaak heb ik van deze twee artikelen het dubbele bij me. Voor het geval dat. De pen is van Lidl en het schriftje van Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geurtje, deodorant, kauwgom en haarelastiekjes is voor mij een must have. Nu heb ik eigenlijk mijn haar altijd al wel in een staart maar mocht ik het niet hebben of het elastiekje knapt heb ik altijd reserve!

 

 

 

 

9 thoughts on “Wat zit er in mijn tas? of wat juist niet?

  1. Ik zal mijn inhoud maar niet laten zien. Hahaha…
    Mag ik je een tip geven: de social media buttons blijven over het midden van mijn scherm meescrollen. Dit maakt het lezen niet zo fijn.

  2. Leuk om te zien wat er in je tas zit. Ik zou even proberen om je fotos iets lichter te maken? Kijkt iets makkelijker. Maar het is zeker een hele leuke post☺☺ ik vind het altijd leuk om te zien wat mensen in hun tas hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.