Krachtige moeder!

Vorige week maandag heb ik jullie verteld dat ik vanaf 8 mei elke week iemand in het zonnetje ga zetten. Dit zijn allemaal bloggers of blogsters. De reden dat ik dit bedacht heb is omdat ik vind dat iedereen wel een beetje meer aandacht kan gebruiken.

wie ben ik?

Voor de aankomende weken ( dus ook deze week ) had ik al snel een aantal bloggers in gedachte. De ene heeft 100 views in de maand en de andere 1000.
Nu heb ik voor deze week Kim genomen.

Ik heb Kim ontmoet toen wij met zijn alle in een groepsapp werden gezet. Niet wetende dat ik ooit mee heb gedaan aan haar winactie. Ik heb Kim gevraagd om even een stukje te schrijven over haarzelf en haar blog. Vandaag staat zij in het zonnetje!

 

Afbeeldingsresultaten voor voorstellen

Even voorstellen

Kim is een 29 jaar jonge moeder en heeft haar eigen blog genaamd krachtige moeders. Haar blog gaat voornamelijk over het moeder zijn, en sinds kort schrijft ze ook fictie verhalen. Op haar blog komen hele diverse dingen voorbij. Maar elke moeder die bij Kim blogt is een ‘krachtige moeder’.

Haar ene gastblogster verteld over haar leven als (alleenstaande) moeder en mijn andere twee mamabloggers hebben ook hun eigen ding.
Zij heeft niet echt een hele specifieke niche, eigenlijk blogt iedereen bij haar over waar zij blij van wordt.
Kim die wordt bijvoorbeeld heel blij van fictie verhalen vertellen.
Dus zij  blog daarover

 

Dit was een klein beschrijving van Kim en haar site. Dus ben jij benieuwd naar wat Kim allemaal schrijft, ben jij een mama to-be en ben jij benieuwd naar het verhaal van een ander?  Ik zou zeggen klik op het linkje en neem een kijk op haar blog!

One thought on “Krachtige moeder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.