De naam van onze blog.

Dit is de eerste ochtend dat er een artikel online komt van onze 30 day challenge. Elke week zullen wij een artikel schrijven over een bepaald onderwerp. Deze week is het de buurt aan de uitleg van onze naam.

Toen ik op 30 november deze website opstartte had ik even een probleem van jaa, hoe ga je je website nou noemen? Vaak ben ik een persoon die héél moeilijk gaat denken. Dit was echter de reden om dat niet te doen.

Ik ben altijd trots geweest op de naam die ik van mijn vader mocht dragen. Dit wilt niet zeggen dat ik op het complete plaatje trots ben, maar in ieder geval wel op de naam.

 

De naam Mrskuiperij is daarom ook puur mijn achternaam.  Het onderwerp van onze website vond ik moeilijker. Ik heb veel makeup maar ik ben niet het persoon die daar dagelijks of wekelijks iets over zou schrijven.

Ik hou wel van eten, maar ik zou niet wekelijks over eten kunnen schrijven en zou heb ik over van alles nagedacht. Ik heb het dicht bij mijzelf gehouden en ik vond het leuk om het algemeen te houden. Vandaar dat je elke week artikelen op de site kunt vinden met allemaal verschillende onderwerpen !

One thought on “De naam van onze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.