Loves 2 love 

Afgelopen week hebben jullie kunnen lezen dat ik ben begonnen met het voorstellen van bloggers. Vorige week maandag was Kim aan de beurt van Krachtige moeders. Heb je dit artikel nog niet gelezen? klik dan even hier.

Vandaag is Anne van Loves2love aan de beurt.  Doordat Anne een groot stukje over haarzelf heeft geschreven is het voor mij een stukje makkelijker om jullie een beeld te geven van hoe en wat! veel ontmoetingsplezier !

 

Wie ben ik ?

Mijn naam is Anne, ik ben 25 jaar en woon samen met mijn partner in ons prachtige koophuis met mega-super-fijn-bad en prachtige tuin. We hebben een parkiet, Pino, die graag veel herrie maakt en de boel sloopt. Ik blog al jaren, maar twijfelde nog wat teveel over mezelf en mijn schrijfkunsten om er echt wat mee te doen.

 

In februari van vorig jaar zag een auto mij over het hoofd, terwijl ik op de fiets zat. Dat leidde tot een stevige botsing, waarbij ik afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Om iedereen op de hoogte te houden en de hele gebeurtenis voor mezelf te verwerken begon ik daarover te bloggen. Dat doe ik nog steeds af en toe, maar inmiddels is de focus verschoven naar met name trouwen.

Mijn blog

Ik ben gek op liefde, bruiloften en alles wat daarbij komt kijken. Dat was toen ik daar net over begon te schrijven wel even lastig, want vriendlief voelde de druk hoog oplopen. Niet zo gek, want we zijn inmiddels bijna 5 jaar bij elkaar en zelfs vrienden en familie vragen zich nu af wanneer hij de stap zal zetten. Mijn doel is echter nooit geweest om hem op te jutten, maar om mijn passie te kunnen delen.

 

Dus blog ik nu over romantische aanzoeken (want oh mijn god, zo romantisch!), de kosten van een bruiloft (wie wil dat nou niet weten) en bekijk ik welke trends hip en happening zijn op het gebied van trouwen. En zoek ik ook nog elke week een leuke DIY, voor de prijsbewuste bruid. Beter kan niet!

 

Lief complimentje!

Ik wil trouwens ook nog even extra melden dat ik het ontzettend leuk vind dat je bloggers zo in het zonnetje wil zetten!! Supergaaf

 

Met vriendelijke groet,

Anne Claasen

 

One thought on “Loves 2 love 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.