Gaby

Wij hebben groot nieuws!

Hoi allemaal!

Nu is dit een wat andere blog dan anders… want wij hebben groot nieuws! En misschien hadden sommige van jullie al een beetje een idee van hoe en wat nadat ik het artikel online heb gezet van Ook een maatje meer? die, overigens ontzettend goed gelezen werd !

Maar inderdaad het is waar! Wij krijgen onze eigen kledingwinkel. Wij gaan alvast een beetje uitleggen wat de bedoeling is en hoe en wat jullie een beetje kunnen gaan verwachten.

Shirley

Ik heb altijd 1 droom gehad en dat is een eigen winkel hebben. Ik heb vanaf mijn 14e in een winkel gewerkt. (c1000, Albert Heijn, Marskramer, Blokker) Dit heb ik altijd met zoveel plezier gedaan, ook mijn opleidingen binnen de detailhandel vond ik fantastisch. Toen het met mij niet goed ging heb ik de keus moeten maken om terug naar school te gaan en de opleiding zorg en welzijn te doen. Het was weliswaar geen regulier onderwijs waar ik de hele week naar toe ging, maar ik was er en deed wat met mijn leven.

Tot 3 weken terug, ik had er zo de kots van! (sorry!) Dit was totaal niet mijn ding. Ik vond de doelgroep geweldig en heb dus ook elke keer met veel plezier het werk gedaan met de bewoners met dementie máár het was hét niet.

Ik werd er niet gelukkig van, niet zoals ik gelukkig werd in het werken in de winkel. Niet alleen het vullen van de lege schappen (minder!).. Maar wél het contact met de mensen en de verschillende werkzaamheden. Ik hou er van om leiding te geven aan een team! Ik hoopte altijd ooit mijn eigen winkel te kunnen hebben..

 

Gaby

Net als Shirley heb ik een tijdje in de winkel gestaan. C1000, Albert Heijn en het Kruidvat. Ik heb een lange tijd met ‘liefde’ voor deze bedrijven mogen werken in combinatie met de opleiding die ik toen gevolgd heb en die ik op dit moment aan het volgen ben.

Het gaat voor mij qua planning enorm hectisch worden. Ik loop nu stage in de Schuylenburgh op de afdeling met bewoners die lijden aan Dementie. Ik zal deze opleiding afmaken en tevens deelnemen aan deze winkel. Misschien zou je mij niet altijd op de winkelvloer tegen komen maar ik ben er wel.

Ik wil mij graag bezig gaan houden met de webshop die wij erbij nemen, de social media’s, het inkopen, en natuurlijk de werkvloer zelf. Omdat ik een bol opleiding doen hoop ik dat het mij gaat lukken om dit perfect te combineren.

 

Waar willen wij ons mee bezig houden?

Wij willen ons gaan richten op de vrouw met een mindere maat maar we willen ons ook echt richten op de vrouw met dat maatje meer. Wij willen kleding gaan verkopen vanaf maatje 34 tot ongeveer 56. Wij willen anders zijn dan anderen. Wat wij vinden is vooral dat ook de vrouw met dat maatje meer, ontzettend mooi kan en mag zijn ! Wij willen ook geen ( zoals jullie het hebben genoemd ) tenten , tafelkleden en andere kleding verkopen waarbij je je als vrouw zijnde ongemakkelijk gaat voelen.

Ik ( Gaby ) heb vooral gekozen om er ook een webshop bij te doen voor alle vrouwen in het hele land, die graag iets bij ons zouden willen aanschaffen maar de reis te ver vinden. Wij komen namelijk in Doetinchem te zitten. Maar waar precies willen wij nog even als verassing houden.

 

Ben jij nou benieuwd hoe onze reis verloopt? blijf ons dan vooral volgen op social media! Je kant ons volgen via Facebook en Instagram onder de naam Mrskuiperij en via Twitter de naam @_xkuiperij.

 

Tot snel !

 

 

6 gedachten over “Wij hebben groot nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge