mijn tatoeage

Ik was 15, bijna 16 toen ik mijn tatoeage kreeg. Ik heb hier al wel een langere tijd een grote zwak voor gehad hoor.. het is nooit het geval geweest dat ik mijn tatoeage zomaar uit mijn mouw heb geslingerd met de gedachte; Nou dit is leuk dit plak ik voor eeuwig op mijn lichaam. Nee totaal niet.

Waarom eigenlijk deze tatoeage?

De reden dat ik voor dit plaatje en deze tekst gekozen heb is omdat ik mijn opa en oma altijd dankbaar ben geweest voor de dingen die hun altijd hebben gedaan maar vooral de personen die zij waren toen die tijd.

Mijn opa is voor mij altijd een tweede vader geweest. De teksten; ‘je bent altijd al mijn oogappeltje geweest’ & ‘i-j bunt wel wat dikker geworden ofniet?’ kon ik van hem altijd goed hebben. Ik heb mij nooit vervelend gevoeld om zijn opmerkingen, en dat is ook zijn kracht geweest. Hij was altijd eerlijk tegen me zonder mijn gevoel daarbij te kwetsen.

 

Wanneer heb ik hem laten zetten?

Als ik het nog goed weet was dat 5 Oktober 2015 om 19.30 in de avond. Het is debiel dat ik me dit zo goed kan herinneren. Maar dat komt vast omdat het voor mij een bijzonder moment is geweest.

 

Zou ik er nog meer willen?

Ja, liever gisteren als vandaag. Ik zou nog super graag een tatoeage willen met een grote konijnenpoot.

 

Ik ben benieuwd naar jullie tatoeages. Heb je er één ? zo ja wat is de betekenis ervan? Let me know !

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.