Cinderella story

Vandaag is het de beurt aan… Cindel van Moedervet. Kennen jullie haar al? zo niet, Lees gezellig mee !

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Cindel.  Ik ben moeder van een prachtige dochter, en wij zijn beide deze maand jarig! 😀 Mijn dochter is alweer 1 geworden en ik word 23.

Door de geboorte van mijn dochter ben ik gaan bloggen.  Het viel mij op dat er veel moeder blogs zijn,  maar er werd voor mijn gevoel niet altijd een eerlijke mening gedeeld! Het was dus mijn insteek om eerlijk te bloggen… De dingen te laten zien zoals ze echt zijn en zoals ik ze ervaar.  Niet alles is rozen geur en maneschijn en dat mag best gezegd worden.

 

Wat doe ik?

Ik blog nu al een tijdje op www.moedervet.wordpress.com. Dit is eigenlijk een woordspeling die tot nu toe nog maar 1 iemand echt opgevallen is hahaha.

Ik wilde graag bloggen over afvallen, jezelf accepteren zoals je bent etc.  Hier en daar heb ik een blog geschreven over mijn afval race!  Ik ben er alleen wel achter gekomen dat mijn blog niet een vaste categorie heeft!

Ik blog eigenlijk over alles wat ik interessant vindt en waar ik zelf zin in heb.  Op het moment ben ik dan ook bezig om een hele nieuwe blog op te bouwen.  Dit zodat het meer ÊÊn geheel wordt en ik makkelijker te vinden ben.  Het eerlijk bloggen zal ook bij mijn nieuwe blog voor op staan.

 

Ik hoop dat jullie een beetje een beeld van mij en mijn blog hebben krijgen,  en ik zie je natuurlijk graag terug op mijn blog ;P

 

Liefs Cindel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.