Waar word ik blij van ?

Volgens mij is dit het derde artikel dat ik schrijf voor de 30 dagen blog challenge, en het is me opgevallen dat ik sommige vragen al verwerkt heb in een blog, maar deze zal ik dan wel veranderen in een ander onderwerp. Maar vandaag hebben we eerst dit onderwerp. Lees je mee?

Ik hou ontzettend van dieren. Dat is een ding wat zeker is. Honden, konijnen, i love it ! Van vogel en hele grote dieren ben ik niet z’n hele grote fan.. Ik word dus ook echt oprecht blij van mijn eigen huisdieren ! Als je mij op instagram of twitter volgt dan zie je vast regelmatig foto’s voorbij komen!

 

Nu word ik ook oprecht heel blij van Bas. De manier hoe hij mij aan het lachen krijgt, hoe hij me troost gewoon hoe hij is maakt mij ontzettend blij. Nu heeft het wel een tijdje geduurd hoor dat ik me 100% bloot gaf aan hem.. Ik huilde niet bij hem,  ik lag altijd met kleding aan in bed en ga zo maar door. Hoe meer hij mij blijer maakte hoe meer ik op een of andere manier opener werd..

 

Ik ben erg benieuwd waar jullie nou echt blij van worden ! laat het me eventjes weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.