Bfay!

Vandaag is het de beurt aan BFAY.  Zij probeert haarzelf en haar site zo goed mogelijk voor jullie te omschrijven. Al nieuwsgierig? terecht.. hier komt ze !

Wie ben ik?

Mijn naam is Willeke, ik ben 18 jaar oud & ik woon op een prachtig plekje in midden Nederland. Ik ben de founder van het online magazine BFAY. Maar wat is BFAY nou eigenlijk? En wat betekenen de letters BFAY? In dit artikel ga ik je er meer over vertellen.

 

 ME

Mode

Maar laten we beginnen met mijn liefde voor mode. Ik ben mijn leven lang al bezig met en gek op fashion, kleding en alles wat daarbij komt kijken! Het begon met de barbies zo mooi mogelijk aankleden & zelf verkleden (in de gekste items en creaties). Later ging dit over in het tekenen en ontwerpen van mode en nu schrijf ik er vooral over. Alhoewel ik nog steeds heel erg graag en vaak creatief bezig ben. Zo maak ik veel moodboards en vind ik ontwerpen & styling nog steeds super tof. En stiekem is mijn droom nog steeds om fashion designer te worden! Ja, fashion is gewoon echt mijn ding. Dat is ook een van de redenen waarom ik BFAY ben begonnen! Processed with VSCO with f2 preset

 

BFAY is een unieke mix tussen een online magazine & blog dat staat voor be budget, be fashion and be you. Op BFAY vind je wekelijks toffe artikelen die gaan over betaalbare mode. Tips, trends, outfits, styling advies & nog veel meer! Maar het belangrijkste is dat jij je goed voelt in wat je draagt & dat je draagt wat je zelf leuk vind. Een eigen style hebben is zo tof, of je nu een basic of een hele extreme style hebt!

Sinds kort is er ook een stukje fair fashion te vinden op BFAY. Ik vind het heel belangrijk om hier mee bezig te zijn en wil er graag anderen mee inspireren & helpen. Veel mensen denken dat budget en fair fashion niet samen kan, omdat fair altijd wordt gezien als duur. Dit hoeft niet, je kunt ook voor heel weinig duurzame kleding kopen. Echt!

 

 WHITE ON BLACK 1

 

Ben je al nieuwsgierig? Ik zou het supertof vinden als je een kijkje neemt op BFAY

Liefs,

Willike

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.