hoe gaat het nu ?

Het is een lastig verhaal.  Zoals jullie hebben gemerkt ben ik de laatste tijd wat slordig betreft uploaden. Eigenlijk heb ik nu een tijdje niks meer geplaatst. Dit is helemaal de schuld aan mezelf hoor. Ik merk alleen de laatste tijd dat ik zo druk in me hoofd ben met het plannen van mijn eigen leven.. dat het er wel is bij in schiet..

Sinds 1 mei loop ik stage op de PG-afdeling in het Verzorg/verpleeghuis in Silvolde. Dit doe ik op de woensdag en donderdag. Omdat dit voor mij natuurlijk even wennen is heb ik er voor gekozen om even een tijdje niet de uploaden. Ik wilde me eventjes richten op mijn eerste periode stage en mijn laatste periode van het eerste school jaar.

Schuylenburghonline.nl

Echter vanaf 1 juli komt hier weer verandering in! Ik wil aankomende periode ( dus tot 1 juli ) voor jullie een aantal leuke en nuttige blogs maken. Deze zullen vanaf 1 juli online komen. Ik upload op de maandag, donderdag en zaterdag. Voorheen was dit de woensdag i.p.v. donderdag.

Elke avond om 19.00 zullen mijn blogs online komen te staan. Ik wil jullie wel even vertellen wat jullie in de maand juli in ieder geval kunnen verwachten. Blogs die in verhouding staan met de ‘vakantieperiode’.

 

Ik hoop dat jullie een beetje achter mijn keuze staat betreft mijn opleiding, En dat jullie vanaf juli weer met hart en ziel mijn blog gaan volgen !

 

Ik hou jullie op de hoogte.

liefs, Gaby

 

One thought on “hoe gaat het nu ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.