Poging zoveel

Toen ik op 24 november 1998 geboren ben in het Slingerland ziekenhuis in Doetinchem ben ik al mollig. Ik ben altijd al een klein dikkertje geweest.

Mijn afvalpogingen
Al jaar en dag ben ik bezig om mijn kilo’s kwijt te raken alleen lukt t niet. Ik heb genoeg pogingen gedaan. Denk bijvoorbeeld aan diëtist, sporten, fysiotherapie, nog een keer een een diëtist en sporten. Maar ik heb ook deelgenomen aan een project in Ede Wageningen. Wekelijks sporten en trainen in ziekenhuis Gelderse Valei. Ik begon met een bepaald gewicht waar je u tegen zegt maar er hoefden geen tientallen kilo’s af.
Naast dat ik natuurlijk beginnende suikerziekte heb/had was ik voor derest naast mijn obesitas ‘gezond’. Ik kom meekomen met sporten (wel een beetje op me eigen tempo) maar ik heb bewegen nooit opgegeven.
Dit jaar is de tweede keer dat bas en ik samen op vakantie zijn geweest en we hebben afgesproken er nu gezamenlijk voor te gaan. Na de vakantie gaan wij opnieuw afvallen. En ik ga me best doen.

Op de foto ben ik denk ik 13 jaar oud, en samen met shirley sta ik hier in de dierentuin. Ik denk dat ik 50 kilo lichter was toen die tijd als toen. En ik hoop dat die 50 er ook weer af gaan..
Aangezien de koelkast bij ons thuis leeg is moet ik dus na de vakantie beginnen met boodschappen doen. Ik heb een aantal recepten op internet opgezocht, die zo lekker mogelijk waren maar tegelijkertijd ook gezond !

Ik hoop dat het dit keer wel echt gaat lukken !

Heb jij nou recepten die echt lekker en gezond zijn , die wij echt moeten proberen? Stuur gerust een mailtje naar ; Mrskuiperij@gmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.