Smaltalk ?

Stiekem wil het toch wel even van jullie weten hoor !
Voor de mensen die een ontiegelijk lekker sport ritme hebben. Hoe doen jullie dat ? Wat is het geheim?  Want ik weet me eventjes geen raad.
Wat eten jullie nu zo in een week? En welk verhaal zit erachter?

Abonnement

Ik heb daar in totaal al 4 jaar een abonnement laten we het daar voor nu maar even op houden. Ik moet eerlijk zijn dat ik altijd een soort ritme had. Twee en soms drie keer in de week kwam ik in de sportschool, en hield dit ook aardig vol. Toen het moment in mijn leven kwam dat alles veranderde is sporten dus helaas komen te vervallen..

Het typische sportschool beeld

Graag pak ik dit weer op.. maar hoe.. het is niet dat ik het erg vind om te doen maar ik heb een hekel aan ‘het beeld van de sportschool’  gespierde mannen, slanke meisjes, noem maar op al die gekkigheid. Ik moet eerlijk zeggen ik vind het best moeilijk.. om mezelf opnieuw in een sportoutfit te hijsen en tegen mezelf te zeggen;  Kom gaab dit gaan we doen.

 

 

 

 

 

 

Dus vertel, hoe hebben jullie de stap genomen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.