De pepernoten zijn er weer !

Ik vind het geen probleem hoor, als iets goed verkoopt voor een bedrijf waarom zou je dan nog wachten?
Want wees eerlijk, we hebben het over een omzet met een aantal nullen.

De verkoop is begonnen

Afgelopen week heb je in het AD kunnen lezen dat de Albert Heijn in Havelte de pepernoten alweer in de schappen heeft liggen. Supermarktmanager Jeroen Schakelaar zegt erover: “Het is controversieel, maar we konden ze bestellen. De eerste dertig zakken zijn al verkocht.”

pepernoten-foto-van-delft-biscuits-6waarom nu al papernoten?

Toen ik nog bij het Kruidvat werkte heb ik me regelmatig afgevraagd waarom pepernoten zo vroeg al in de schappen lagen. Wij waren tenslotte degene die deze vraag ook te horen kregen.. Zoals ik eerder al zei is het één grote geld kwestie. Want hoe eerder hoe beter natuurlijk. Zodra het weer een beetje omslaat, en de sfeer er is, krijgen mensen steeds meer het gevoel van ‘Ja het is weer deze tijd van het jaar’. En nee dan bedoel ik niet de sneeuwtijd.. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er ook best zin in heb hoor, maar ik heb ze nog niet gezien in het winkels.

Maar elk jaar weer, op dat moment dat het zo ver is dat ze echt in de winkels liggen dan komt er een discussie: Het lijkt elk jaar wel vroeger te komen. Maar is dat nu echt zo? of vragen mensen ook om de producten. Want niemand die zegt in juli; Morgen ga ik de noten weer in de schappen leggen. Er zijn heus mensen die er of om gevraagd hebben of een balletje op gegooid hebben.

De meningen hierover zijn dus sterk verdeeld maar is het echt zo erg?? En wat is nou echt het goede moment om te starten met de verkoop? ik ben heel erg benieuwd wat jullie hiervan vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.