Tijd voor een persoonlijke update!

Poe! Het is alweer een flinke tijd geleden dat ik iets geupload heb. Vandaar de persoonlijke update. Hier heb ik mijn redenen voor gehad. Lees je mee ? Dan weet je wat je kan verwachten en zal ik even het een en ander uitleggen.

Waarom ik niks geupload heb

Ik heb eventjes de tijd genomen voor mezelf om alles op een rij te zetten. Ik had een nieuwe baan, het schooljaar was weer begonnen en stage liep natuurlijk gewoon door. Dus alles even goed op een rij gezet.

Ik heb even genoteerd wanneer ik weer wilde gaan uploaden, hoelaat en waarover zodat jullie ook een beetje weten wat je van me kan verwachten.  Maar dit zal ik in de volgende punten verder uitleggen.

Nieuwe baan

Ja vorige maand kreeg ik plotseling een nieuwe baan bij Karwei. Achteraf misschien  niet een al te goede beslissing geweest. Ik ben afgelope maandag ook gestopt. Haha ik ga jullie niet de details vertellen die houd ik toch liever nog een tijdje voor mezelf.

 

School & Stage

Het laatste jaar van mijn opleiding is begonnen. Examenjaar Helpende zorg & Welzijn. Stiekem ben ik wel ontzettend nerveus.. ik weet namelijk dat ik het in me heb om dit jaar mijn diploma in handen te nemen maar er moet nog wel het een en ander gebeuren wil ik die krijgen. Denk bijvoorbeeld aan nog een paar honderd uur stage lopen, toetsweken, mijn examen inplannen en heel veel gaan leren. Geen probleem mee opzich maar makkelijk word het niet.

 

Wat kunnen jullie verwachten

Ik heb al een paar ideeën die ik wil gaan uitwerken en een hele leuke ‘samenwerking’.

Elke woensdag avond en zaterdag middag kunnen jullie gewoon weer artikelen verwachten van mij rond de klok van 19.00 & 12.00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.