Ik heb weer iets nieuws om mee te spelen!

Ein-de-lijk was het zover en mocht ik een nieuwe uitzoeken! Ik kan je garanderen dat ik er ontzettend lang op heb gewacht. Lees je met me mee ?

Mijn vorige abonnement

Januari 2016 had ik een telefoon abonnement afgesloten bij Telfort met de HTC one m8s, nu ben ik het type mens dat iets heeft en er twee maanden later volledig op uitgekeken is maargoed.

De eerste week was ik ontzettend blij met die telefoon maar ik miste mijn iPhone en kun er dus ook echt niet op wachten om mijn abonnement te verlengen.

Verlengen

Ik kreeg een smsje dat ik 6 september 2017 een nieuwe telefoon uit mocht komen zoeken of mijn abonnement stopzetten. Ik heb gekozen voor allebei. Ik heb mijn abonnement stopgezet en heb een nieuwe afgesloten bij tmobile samen met de iphone 7+.

4995AF12-2853-44DD-8DDF-E66239AD39B0.jpeg

Ik was bij tmobile goedkoper uit voor een grotere bundel en omdat Bas al tmobile had kreeg ik dus korting. En waar ben ik nou gek op? Juist korting !

wat vind ik ervan?

Ik heb hem nu bijna een maand en ben er zo ontzettend blij mee. In het begin vond ik hem ontzettend groot maar na mate je hem vaker in de hand hebt verdwijnt dat gevoel van grootte. Natuurlijk heb ik ook de update gedaan van IOS 11 maar ik moet bekennen dat ik eigenlijk nergens last van heb. Ik vind hem juist erg fijn.

Wat zijn jullie ervaringen met ios 11? Voordelen of nadelen? Let me know!

Binnenkort zal ik jullie lten weten wat er nou eigenlijk veranderd is! Dus blijf mrskuiperij online in de gaten houden !

 

4 thoughts on “Ik heb weer iets nieuws om mee te spelen!

  1. Ik kijk niet uit naar kortingen… Ik kijk uit naar gratis dingen lol. Heb de vorige week nog een gouden ring cadeau gekregen, omdat degene mijn Sony mobiel liet vallen en daardoor een krasje heeft achtergelaten… Mooi toch… haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.