Mijn favoriete foto’s tot nu toe

Mijn favoriete foto’s tot nu toe

Inmiddels is het alweer oktober en god wat is het jaar snel voorbij gegaan. Ontzettend snel. In de afgelopen maanden heb ik heel wat foto’s gemaakt en ik wil jullie meenemen naar mijn favorieten!

 

EE3F3530-EB65-44A6-BEE2-18195DF73087

Ik heb deze foto in het begin van het jaar genomen. Ik heb mickey in februari gekocht van een ontzettend lieve familie uit Emmen. Ik was verliefd op hem en was dus ook zo ontzettend blij met hem.  Ik had altijd alleen Lady maar ik merkte dat ze zich alleen begon te voelen dus ben opzoek gegaan naar een vriendje ! Stiekem ook omdat ik zelf heel graag een tweede wilde..

 

cropped-DSC01094-1.jpg

Oke ik moet toegeven dat ik nog wel redelijk normaal op de foto sta want normaal is dat dus echt niet het geval! Deze foto is genomen op het 50jarig jubileum van opa en oma !

 

 

52291F8A-DEA4-4D6C-858D-ABDC013786C2

De foto drukt een beetje mijn gevoel uit ! Rust! Wij zijn namelijk in juli 10 dagen lekker met zijn tweetjes op vakantie geweest naar het mooie Turkije. De reden dat ik dit een mooie foto vind is vanwege de kleur.

 

EB4C3F6E-7A3D-40E4-9B4F-8910614F7F35

Ik moet eerlijk zijn naar mate je een langere relatie krijgt hoe minder foto’s je samen maakt. Dus elke foto die je maakt is een herinnering. Daarom is dit een van mijn favorieten. Deze foto is gemaakt om een herinnering vast te leggen! Inmiddels zijn wij al 4 jaar en 5 maanden samen, en ontzettend blij met elkaar ❤️

 

 

 

F7D17B08-3349-417B-AECB-3B3E31BE6433

Dit is niet echt een foto omdat ik mooi vind maar omdat hij inmiddels heel belangrijk geworden is.

Bij de eerste foto kon je lezen dat ik Mickey aangeschaft had in februari en heb hem moeten laten gaan september. Ik moet eerlijk zijn dat ik het niet verwacht had hem al zo snel te moeten laten gaan. Het heeft me daarom ook ontzettend veel verdriet gedaan. Ik ben er achtergekomen dat Mickey kanker had en eigenlijk al niet meer te redden was .

Waarom? Toen ik in februari met hem naar de dieren arts ging woog hij 4,95 kilo. Dit heeft hy gewogen tot 3dagen voor zijn euthanasie. Op de avond van zijn euthanasie woog Mickey nog maar 2.03 kilo en dus maar liefs 2,92 kilo afgevallen in 3 dagen tijd. Het kon niks anders zijn dan dit. Ik heb dit nooit gemerkt omdat hij gewoon vrolijk was en naar me toe kwam..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Ik heb weer iets nieuws om mee te spelen!

Ein-de-lijk was het zover en mocht ik een nieuwe uitzoeken! Ik kan je garanderen dat ik er ontzettend lang op...

Sluiten