Het spijt me..

Oke, je zult vast denken; Gaby waar ben je ? Waarom upload je niks ? Wat doe je ? Nou ik ga jullie duidelijkheid geven.  Lees verder!
Ik heb me best gedaan om een aantal artikelen te schrijven maar het lukte steeds niet. Mijn schema is zo danig volgepropt de laatste tijd dat ik totaal geen puf meer heb om iets op papier/scherm te zetten.

Ik plan alles. Wat ik aankomende maand ga eten, bestellingen die betaald moeten worden, overige financiën maar echt alles! Alleen dit lukte me gewoon niet.

Wat ben ik nu van plan? Nou dat ga ik je vertellen. In december ben ik vanplan om aan me examens te beginnen van mijn stage en heb dus nog wat dingen te doen.. daarom wilde ik pauze nemen van het bloggen tot 1 januari. Dat betekend dus twee volle maanden. In deze twee maanden wil ik alles op orde krijgen voor het nieuwe jaar en een beeld hebben geschets over bepaalde dingen.

Op 1 januari zou ik jullie gaan vertellen wat mijn upload schema word. Ik zit te denken aan 1 of 2x in de week. Maar de dagen weet ik nog niet.

Dus de aankomende tijd heb ik even mezelf de tijd gegeven om aan mijn blog, school en stage te werken. Ik hoop ontzettende mooie dingen neer te zetten aankomend jaar en wil daar dus ook me best voor gaan doen.
Ik hoop dat jullie mij een beetje begrijpen dat nu ik in het examenjaar zit een ontzettende drukke planning heb.

Op 1 januari zien jullie een compleet nieuwe site terug met het alle eerste artikel!
Tot snel! Heel veel liefs. ❤️

4 thoughts on “Het spijt me..

  1. Heel veel succes met je examens. Goed dat je nu even voor jezelf kiest en vanaf volgend jaar weer te zien bent met je blogs. Toi toi toi meis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.