Een nieuw jaar met nieuwe kansen

Hi! wat is het toch weer fijn om terug te zijn. Zoals je misschien al wel weet ben ik een tijdje offline geweest. Hoelang en waarom? dat leg ik je hier uit. Misschien hebben jullie een hoop vragen maar ik heb inmiddels een hoop nieuwe dingen die ik graag met jullie wil delen.

Afgelopen jaar

Ten eerste wil ik jullie duidelijk maken dat ik ruim de tijd genomen heb om over van alles na te denken en een beetje dingen in te plannen. Het is me gelukt. In November 2016 ben ik mijn blog gestart en vol goede moet heb ik jullie verteld 2 รก 3 keer in de week iets online te zetten. Echter heb ik dit ook een half jaar vol gehouden. Ik wil me nu voorhouden om aankomend jaar standaard elke week 1 artikel online te zetten. Gewoon als begin om te kijken of ik er weer helemaal in kom ja of nee.

Volgende week zal ik daarom een post online gooien met mijn 2018 doelen zodat jullie weten wat je kan verwachten of dat wat ik van plan ben.

1 januari.png

Ten tweede heb ik even de tijd voor mezelf genomen. Ik heb mij volledig kunnen focussen op mijn stage en opleiding en heb nu dus ook eigenlijk wel de volle vertrouwen dat ik dit jaar ga halen.

 

Aankomend jaar

Ik ga mijn best doen om er een geweldig jaar van te gaan maken. Leuke dingen doen, werken en ik wil nog graag een start maken aan een nieuwe opleiding. Hier komen jullie dan vanzelf wel achter, toch?

Zoals ik net heb gezegd maak ik een begin met 1 artikel in de week om het op te bouwen. Mocht dit binnenkort veranderen stel ik jullie zeker weten op de hoogte, mocht het niet zijn via een blogpost dan zeker weten via social media:

Facebook
Instagram
Twitter

 

Tot snel !
Liefs, My

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.