Doelen voor het jaar 2018, wat wil ik graag bereiken?

Inmiddels is 2018 al een weekje aan de gang en ligt 2017 eigenlijk nog fris in het geheugen. Ik vond het dus wel tijd om mijn doelen voor 2018 op een rijtje te zetten. Niet alleen blog gerelateerd maar ook persoonlijke doelen.

Yoors

Ik wil super graag weer gaan bloggen op yoo.rs Vorig jaar heb ik dit namelijk wel gedaan en ik vond het super leuk om kort en krachtig te uploaden. Vaak heb ik geüpload met delen van de content van mijn blog. Dus dit is zeker een dingetje!

 

Followers

Dit is een leuke. Niet zozeer omdat dit vaak voor elke blogger zo is maar afgelopen jaar heb ik een leuk aantal lieve volgers gekregen maar aankomend jaar wil ik dit toch verhogen. Nu is het natuurlijk wel de bedoeling dat ik mijn volgers terug volg. Ik wil graag weten wie mijn volgers zijn en ik ben zeker weten benieuwd wie jullie zijn en wat jullie doen.

Op dit moment zijn dit mijn volgers:    

En wil ik dit graag bereiken:

Een nieuwe woning

Dit wilde ik eigenlijk dit jaar al maar helaas is dit niet gelukt.  In principe is er helemaal niks mis met de woning waar wij nu inzitten begrijp me niet verkeerd, maar het is ‘HET’ niet.
Ik zou super graag en lekker tuintje willen voor Mowgli & Lady, een extra ( of 3) slaapkamer(s), een eigen parkeerplek en gewoon wat meer ruimte. Doordat ik op dit moment 19 ben en bas 20 is zitten wij op een leeftijd dat wij haast niet in aanmerking komen voor grote woningen.. helaas. Ik hoop dat we dit jaar wat meer geluk hebben.

 

Rijbewijs

Jaren lang heb ik gezegd dat ik nog niet klaar was voor mijn autorijbewijs, dit puur uit angst. Ik vind het namelijk dood en dood eng. Waarom? geen idee eigenlijk. Voor mijn gevoel weet ik niet hoe groot de auto is en je tegenwoordig toch niet 100% op techniek kan vertrouwen. Nu ben ik 24 November jarig geweest en heb ik van mijn familie de eerste rijlessen cadeau gekregen. Dit heb ik ze eigenlijk niet in dank afgenomen..

Inmiddels ben ik bij les 6/7 en gaat het wel redelijk goed voor mijn gevoel. Ik ben dus ook wel echt van plan om hier mee door te gaan, en in 2018 mijn rijbewijs te halen.

 

Afvallen

haha, erg cliché natuurlijk maar dit is een dingetje dat elk jaar weer terug komt. Je gaat mij namelijk niet vertellen dat dat bij veel mensen anders is. Het lukt namelijk niet altijd he..

Het is niet zo zeer dat ik zeg: In december wil ik 20 kilo lichter zijn, maar ik wil er zeker weten weer meer mee bezig zijn en ook meer met sporten bezig zijn. Hebben jullie nog tips?

 

Ik ben erg benieuw naar jullie,

Wat zijn jullie doelen?

 

Tot snel!
Liefs, My

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.