Natte neusjes, vieze pootjes | review: Saal-Digital – Canvas

Kende jij het al? Zo niet dan is het misschien wel tijd om het bedrijf te leren kennen, aangezien Saal digital al enkele awards op zijn naam heeft staan. Ik mocht voor hen een product reviewen naar keuze. Ik heb daarom gekozen voor een foto op canvas.

Enkele weken geleden heb ik een bericht gekregen van het bedrijf of ik het leuk zou vinden om een product te reviewen met mijn eerlijke mening. Inmiddels hangt die al even in de gang en wil ik mijn mening graag met jullie delen.

Software

Hoewel ik ontzettend veel aanbieders ken, had ik nog nooit van Saal-digital gehoord. Het werd mij al wel meteen duidelijk dat het een groot bedrijf was. Dit werd mij wel duidelijk aan de hoeveelheid verschillende producten waaruit je kiezen kan. Fotoboeken, stickers, wenskaarten en kalenders. Ze maken van alles.

Het maken van een product doe je via hun software. Je kan een product maken met templates of helemaal met eigen ontwerp. Echt zijn de templates wel volledig aan te passen. De software was makkelijk, snel en eigenlijk een eitje om een product mee samen te stellen.

Levering

Ik had het canvas bestelt en dezelfde week had ik hem nog in huis. Wat mij verraste! Ik had namelijk verwacht dat hier wel enige tijd over heen ging. Omdat normaliteit het maken van een canvas best veel tijd in beslag neemt. Het canvas zat in een grote doos met daarin plastic. Het canvas zelf zat ingepakt in een soort van schuimfolie, zodat deze niet beschadigd zou kunnen worden.

Resultaat

Mijn allereerste indruk was; Gaaf! De foto is ontzettend scherp ondanks dat de originele foto van mindere kwaliteit was. Het formaat is fijn, mooi en handig. Ik heb namelijk nog een foto in huis hangen ook op canvas, alleen die is redelijk groot dus die zou je niet zo snel verplaatsen.

De afwerking van de foto is fijntjes, netjes en strak. Ik heb namelijk vaak foto’s gezien die ontzettend mooi zijn maar zodra je hem dan omdraait valt het tegen omdat het doek vaak maar zo vast geniet is. Dit was dus niet geval en de foto zat er strak omheen waardoor de achterkant ook mooi vastgezet is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.