Update tijd!

Heerlijk weer, ergste examens zijn voorbij en het einde is in zicht. Ik ben dicht bij het punt gekomen dat ik kan zeggen dat ik geslaagd ben, zover is het nog niet maar wel bijna!

De afgelopen tijd is er ontzettend veel gebeurd. Zoals jullie wellicht wel weten is op 26.08.2017 Mickey (een van mijn konijnen) helaas overleden, ik durf daar eerlijk over te zijn als ik kan zeggen dat iets mij nog nooit zoveel pijn heeft gedaan. Ik ben hierdoor ook echt weken  ziek geweest.

Ik heb mij ondertussen herpakt en ben gewoon doorgegaan met school en het werk wat er te doen stond. Er ging een enige tijd overheen en ondertussen was het al 2018. Ik kwam in de periode dat de oefenperiode van mijn BPV ten einde kwam en ik begon aan mijn examenperiode van de opleiding.

Ondertussen heb ik 6 examens achter de rug en ben dus bijna klaar met het schoolexamen. Voor mijn BPV heb ik de examens inmiddels ook al een tijdje in handen en ben ik die ook aan het afronden.

IMG_3770.JPG

Ondertussen is op 17.03.2018 ook mijn andere konijn Lady helaas overleden. De reden hiervan is onbekend, ik kwam namelijk ’s Morgens vroeg mijn bed uit en ik had ontzettend zin in de dag totdat ik de gordijnen open trok en meteen doorhad wat er aan de hand was. Ook mijn lieve lady was niet meer. Hierna heb ik mij redelijk snel herpakt.

Inmiddels is het april, lente en begint het zonnetje weer flink te schijnen! Ik zit ontzettend lekker in me vel door de prestaties die ik afgelegd heb.

Ik ben benieuwd hoe het met jullie gaat ? hebben jullie ook zo een zin in het lekkere weer ?

liefs, Gaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.