Ja, Hallo!

Wat ben ik blij dat er eindelijk weer wat online staat. Ik vraag me af of ik de afgelopen tijd erg druk ben geweest of dat ik uit me neus heb gegeten.. ik weet het zelf niet eens!

School

Ik weet het wel, van allebei een beetje. In de vorige blog hebben jullie kunnen lezen dat ik in mijn examenperiode zat en dat ik nog een aantal examens moest afleggen. Nu heb ik eigenlijk alleen maar goed nieuws. Al mijn examens heb ik goed afgerond. Wanneer ik naar mijn cijferlijst kijk zie ik tegenwoordig eigenlijk geen cijfers meer lager dan een 7, nou ja rekenen is natuurlijk een uitzondering.

Mijn stage is beoordeeld met een Goed, en ik heb afgelopen woensdag mijn laatste examens afgerond met een 8,4 dus ik mag best zeggen dat ik trots ben op mijzelf.

Omdat ik in de afgelopen 2 jaar hard gewerkt heb aan mijn opleiding heb ik op dit moment alles al afgerond dus ik ben volledig klaar op school. Alles is ingeleverd en alles is gedaan.

Op naar dat welverdiende papiertje!

Een diploma zegt wat je hebt gedaan, maar niet wat je allemaal kunt.

Werk / sollicitaties

Haha ook daarbij heb ik niet stil gezeten. Mijn mentrix heeft mij opgegeven bij een detacheringsbureau en na een intakegesprek heb ik 2 sollicitaties gedaan, de 3e ging helaas niet door!

Ik heb een ontzettende leuke plek gevonden waar ik aan het werk mag. Vanuit huis is het best een stukje maar goed, we moeten er wat voor overhebben.

Ik vond het een beetje moeilijk plannen, dit met in mijn achterhoofd dat ik in de maanden Juli & Augustus een zomer baantje heb ergens anders, en ik in September 3 weken vakantie heb samen met Bas.

Hier zij we uiteindelijk uitgekomen en het is gelukt. Ik ben benieuwd wanneer ik mag beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.