Goodiebox juni ✔️

Wat leuk! Dit is mijn eerste keer dat ik een goodiebox besteld heb en ik vind hem ontzettend leuk. Maar ik heb ook 1min puntje, benieuwd? Dat snap ik. Lees vooral snel verder.

Bestellen

Nou dit was niet zo moeilijk! Je logt in of maakt een account aan en vervolgens kun je op de homepagina op een knopje drukken om er een te bestellen. Heb je er op gedrukt, betaal hem en hij word verstuurd.

Het openen van de box

De box zelf komt natuurlijk in een doos bij je aan. Deze pak je uit en tadaa! daar is die dan. Wat mij vooral opviel was dat het eigenlijk een ontzettende mooie box is (die je natuurlijk weer kunt her gebruiken)! Als je de box opent dan zie je het volgende:

Ik vind het origineel. Dit krijg je namelijk niet vaak opgestuurd, zo netjes in papier.

En het voegt natuurlijk ook een betje waarde toe, vind ik persoonlijk. Het oogt veel proffesioneler dan als het er allemaal maar klakkeloos in gelegd word.

De inhoud

Als je het folie verwijderd dan zie je een leuk kaartje met wat de box inhoud en wat er precies in zit, met welke waarde. En dat vond ik een beetje een tegenvaller. De waarde van de box ( zoals het op internet staat & in de berekening ) is €69,00. Ik zou Gaby niet zijn die dat controleert dus het klopt ook echt. En dan komt de maar. Als je het folie verwijderd zie je namelijk dat wat er in zit.

Voor €69,00 vind ik het weinig. Het zijn geen goedkope merken, dat niet maar ik had voor dat bedrag veel meer inhoud verwacht, i.p.v. de waarde van de producten. Dat is ook het enige min punt wat ik heb.

Als jullie het leuk vinden kan ik de producten ook per stuk beschrijven in het artikel van begin aankomende week. Dit heb ik nu niet gedaan omdat het me nu echt ging op de box, en wat er aan waarde in zat. In mijn story op Instagram en het verhaal op Mijn Facebookpagina zie je de pol waarin je kan stemmen. Ik ben benieuwd !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.