Dit is hoe ik mijn toekomst voor mij zie.

Daar stel je jezelf eigenlijk wel een goede vraag.. misschien is dat wat ik wil niet haalbaar of misschien juist wel?

Ik heb vanaf kleins af aan eigenlijk al mijn eigen ideaal beeld over mijn toekomst.. huisje, boompje, beestje en kindje.

Persoonlijke toekomst

Toen ik nou wat zal het zijn , 14 jaar oud was had ik een fijn figuur ook al was ik officieel iets aan de zwaardere kant. Nou ik zou een moord plegen als ik nu het figuur zou hebben als dat ik toen had. Hier wil ik dus ook wel echt aan werken met hulp van het ziekenhuis of niet.. dat is in ieder geval punt 1.

Punt 2 is echt wel het beeld dat ik heb over mijn relatie. Nu zijn bas en ik eigenlijk altijd heel open over dat wat we graag willen, samen maar ook apart. Aangezien we deze maand 5 jaar & 3 maand samen zijn ga je ook denken aan andere dingen. We willen absoluut nog geen kinderen. Ik ben van mening dat als het gebeurd het gebeurd maar heel graag over minimaal 5 jaar.. zelf zijn we nog jong en wil ik nog heel graag het een en ander doen. Ik zou niet willen denken over 30 jaar van ‘ had ik het maar anders gedaan’ of ‘had ik maar wat meer genoten van mijn tienerjaren’

Nu zou bas ontzettend graag een huis willen kopen in silvolde dat weet ik en dat wil ik ook, maar mij maakt het dus helemaal niet uit waar. Al is het een hutje op de hei. Dus een woning kopen staat eigenlijk wel hoog op ons lijstje wat betreft onze toekomst samen.

Ik durf er heel open en eerlijk over te zijn over vriendschappen en relaties. Ik denk dat mijn vriendinnen op 2 vingers te tellen zijn. Nu vind ik dit nog niet het ergste op de wereld, ik heb een geweldige vriend en een ontzettende lieve zus dus daar heb ik ook genoeg aan. Maar ik zou graag een aantal relaties weer opbouwen en een aantal mensen die mij in het verleden ontzettend teleurgesteld hebben de deur wijzen. Mijn vertrouwen en mijn hart zijn dingen wat niet te helen is op het moment dat je het zelf gebroken hebt.

Deze foto is genomen op de avond dat ik bas leerde kennen, dat is nu ruim 5 jaar geleden.

Financiële toekomst

Punt 4 gaat wel echt een beetje om mijn werk. Ik hou van het werken in de zorg! En zou ook graag verder willen leren, maar nu nog niet. Misschien als ik een vaste baan heb ergens dat ik denk ik doe er een avondschool bij dat weet ik nog niet , maar voor nu zou het geen goede keus zijn om meteen door te leren. Waarom? Ik besef me soms nog wel dat ik emotioneel nog niet zo stabiel ben als dat ik graag zou willen. Denk veel terug aan de periode 11-16 jaar en hoe graag ik bepaalde dingen anders had willen doen.

Bij punt 2 lees je over een huis kopen. Dat is niet echt waar het nu om gaat maar nu heb ik het over dat stukje financiële zekerheid & sparen. Hier ben ik niet zo goed in.. ik vind dat ik deels opgevoed ben met de waarde leren van geld maar tevens kreeg ik ook die leuke g-star broek die in de winkel hing met een prijskaartje niet onder de €125.- nu heeft mijn moeder ons altijd betrokken met wat geld met een gezin doet en wat het inhoud als je minder hebt. Mijn vader heeft gezorgd dat we zo nu en dan nieuwe kleding hadden vandaar dat leuke g-star broekje. Het stukje luxe wat hij ons gaf heeft ervoor gezorgd dat ik nu niet anders wil..

ik ben de persoon die het liefst nieuwe kleren heeft voordat het andere kapot is of elke twee jaar moet ik een nieuwe telefoon. Ik sta er niet van te kijken als ik een super leuk shirtje tegen kom en er hangt een prijskaartje aan van €29,95 terwijl te meeste mensen denken; ‘€29,95 voor 1 T-shirt?’

Sinds ik met bas samen ben ben ik wel een beetje gaan sparen.. het is niet veel maar elk statiegeldbonnetje gaat wel in de pot. Ik spaar dat wat ik missen kan, niet wat ik eigenlijk moet gebruiken. Ik wil dus zeker werken aan het sparen! Tot nu toe verloopt dit wel prima.

Heb jij nog een aantal dingen die je graag wil behalen/doen in de toekomst ?

Of heb jij een leuk spaarplan voor mij? Laat zeker eventjes een reactie achter! Ben erg benieuwd!

Liefs, Gaby

One thought on “Dit is hoe ik mijn toekomst voor mij zie.

  1. Ik wil alleen zeggen dat ik trots op je ben en dat je het goed doet.
    Verder weet je precies hoe ik erover denk, maar je moet doen wat jij denkt dst goed is voor je. Ik hoop dst je reacties krijgt over het sparen.

    Kus
    Je ma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.