Goodbye summer!

Sweaters, sneakers en lange broeken dat is het gene wat we de aankomende periode weer gaan zien.. Jammer? Nee hoor, ik heb het namelijk niet zo op de zomer.

Hoe mijn zomer was , lees je nu. Ik heb veel gedaan maar eigenlijk ook niks. Voor mijn gevoel. Geweldig vond ik het hoor de ware (lange) dagen, neem me niet kwalijk maar ik vond het een beetje te. Zelf ben ik echt een winter type. Ik hou van truien, vesten, lange broeken en fleece dekentjes. Heel veel dekentjes.

Kleding

Ik heb zo’n beetje de hele zomercollectie van de wehkamp wel gezien. Ik hou van kleding, het liefst koop ik de hele winkel leeg. Maar ik moet toegegeven dat ik uitkijk naar de wintercollectie. Nu ben ik best wel een warm persoon dus zul je me vaak wel in T-shirtjes zien lopen. Doordat ik deze zomer veel op de app van wehkamp zat te koekeloeren heb ik heel wat leuke (plussize) merken leren kennen.

Wanneer de zomer weer voorbij is denk ik vooral aan nieuwe kleren kopen, maar ook accessoires voor in huis. De wat donkere kleuren die het huis zo gezellig doen maken.

Werkperiode

Pfoe, ik durf wel te zeggen dat ik heel veel uurtjes gemaakt heb de afgelopen periode. Er zaten dagen bij dat ik 15 uur per dag aan het werk was zonder een momentje thuis op de bank te kunnen zitten. Maar 2 baantjes hebben heeft wel mijn zomer gevuld en heeft mij laten inzien wat ik nou eigenlijk echt met me leven wil gaan doen.

Vakantiebestemming

Le balconaire. Nee voor zover bekend is blijven wij lekker thuis. Bas heeft vanaf vandaag 3 weken vakantie en ik maar 12 dagen dus echt de moeite waard vind ik het niet. Er zijn vast genoeg leuke dingen om te doen.

Hebben jullie nog leuke activiteiten wat wij in onze aankomende vakantie nog kunnen gaan doen? Of heb je leuke dingen die jij gedaan hebt? Laat het eventjes weten.

Liefs my.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.