mijn welverdiende zomervakantie.

Het word vanaf morgen weer wat kouder, het gaat weer regenen & het einde is inzicht!

Het begint langzamerhand weer het typische September/Oktober te worden zoals we gewend zijn. Wat meer regen, wind en donkere dagen. Maar dat mag de pret niet bederven want ondanks het aankomende weer heb ik in mijn vakantie toch lekkere temperaturen gehad.

Uitgekeken naar rust

Toen ik klaar was met mijn stage in april had ik heerlijk een maandje rust. Ik was mijn examens aan het afronden net als alle laatste dingetjes op school. Ik besefte me goed dat dit de enige periode was dat ik vrij was. Ik ben begonnen aan mijn vakantiebaan bij Azora waar ik met enorm veel plezier een leuke zakcent mee heb mogen verdienen en ben opzoek gegaan naar wat ik graag wilde. Ik ben opzoek gegaan naar een leuke baan (en gevonden) en kon niet wachten om gediplomeerd aan de slag te gaan. Tot dat ik besefte dat ik eigenlijk nog niet echt vakantie had gehad.

Samen vrij & genieten

Doordat Bas veel werkt en ik verschillende diensten draai ( welkom in het leven van de zorg ) zagen we mekaar niet veel. Ik keek daarom heel erg uit naar even een periode voor ons zelf. Even geen vroege wekkers moeten zetten of verplichtingen hebben.

Doordat ik net een nieuw contract had wist ik dat 3 weken vakantie ( net als Bas ) er gewoon niet in zat. Ik kon vakantie nemen van 10 dagen. Wat was ik daar blij mee !

We hadden niet echt wat op de planning staan behalve een paar familie bezoekjes maar ons kennende bedachten we ons wel wat. En dat gebeurde dus ook

Op het laatste moment

Onze eerste dag samen stonden we vroeg op maar had ik echt een gevoel van: Gaan we dit nu doen? 10 dagen lang opstaan en niks uitvoeren. Nah-ah! Dat was ik niet van plan. We hebben ons in de middag bedacht om lekker met zijn tweetjes naar Duitsland te gaan en even te winkelen. Niet dat we echt wat nodig hadden maar er kan altijd iets bij natuurlijk.

Deze week hebben we heel wat leuks gedaan. Nu zijn wij samen niet zo romantisch maar genieten wel van dingetjes ondernemen. We hebben maandag voor een moeilijke keuze gestaan, gaan we naar Roermond of een dagje Scheveningen! Het was allebei vanaf ons thuis bijna 2 uur rijden dus qua reistijd maakte het niet veel uit, maar aangezien het zulk lekker weer was zijn we naar scheveningen gereden en zijn daar lekker op een terrasje gaan zitten & heerlijk uit eten geweest.

Dobberen op het water

In Juli wilde wij heel graag naar Giethoorn maar op het laatste moment kwamen we er achter dat het heel erg ging onweren dus hebben we het weer afgeblazen. Maar we wilden het toch nog heel graag een keer doen , of dit nu met zijn twee├źn was of niet dat maakte niet veel uit.

We hebben dinsdag een bootje gehuurd voor 3 uur en zijn heerlijk wezen varen door de grachtjes van Giethoorn. Heerlijk kan ik je vertellen en zeker weten een dikke aanrader.

Ik hou heel erg van herinneringen maken en bijhouden dus ik vind het stiekem altijd heel leuk om dingen te ondernemen en vast te leggen. Ik bewaar vaak ook heel veel. Vliegtickets, visums, reserveringen (die je op papier hebt gekregen) ga zo maar door. Dit voeg ik namelijk altijd toe in mijn foto album.

Ben ik de enige die dat doet? Dingetjes bewaren van leuke uitjes of vakanties ?

Hoewel we al heel wat leuke dingen gedaan hebben waren dit pas de eerste 4 dagen van mijn vakantie. Zijn wij nog dingen van plan? Ik weet het nog niet maar as je me op IG volgt kom je er heel snel achter en anders zul je het begin volgende week lezen, hier op mijn blog.

Liefs xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.