Mijn site in Qurantaine?

Naar een aantal dagen kreeg ik een mail, niet helemaal waar ik op gehoopt had. In deze mail werd mij uitgelegd dat mijn site al een bepaalde periode in Quarantaine stond en dat de site binnen bepaalde tijd offline gehaald zou worden.

Het gaat ook nooit goed

Quarantaine, het klinkt misschien gek en dat is het ook. Ik probeerde maar in te loggen en het lukte steeds niet. Yes! Naar een aantal dagen kreeg ik een mail, niet helemaal waar ik op gehoopt had. In deze mail werd mij uitgelegd dat mijn site al een bepaalde periode in Quarantaine stond en dat de site binnen bepaalde tijd offline gehaald zou worden. Ik moest, volgens de beste man of vrouw achter die computer, 45.- betalen als ik graag wilde dat deze teruggezet zou worden.

 Netjes betaald

Ik netjes die factuur betaald + de jaarlijkse kosten die ik natuurlijk altijd voor mrskuiperij betaal. Krijg ik eindelijk DE mail, hierin staat dat mijn site vrijgegeven is en ik er weer in kan. Eindelijk. Ik mijn afgesproken blogpost ingepland. Doet die het niet. Nou wat doen we dan ? juist, we sturen weer een mail terug. Blijkt mijn IP adres geblokkeerd te zijn. Gelukkig is dit nu allemaal verholpen dus kunnen er deze week toch nog 3 artikelen online komen !

Zegen de mensen achter die computer bij Robohost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.