SinterKerst&Nieuw

Cadeautjes, surprises, verassingen en een fijne tijd met geliefde. Dat is wel een goede omschrijving van de feestdagen in December toch?


Doordat onze familie (bijna) elk jaar groeit, er steeds familieleden bij komen, iedereen langs 10 adressen moet, een verandering van banen plaatsvind of onregelmatige werktijden even komen kijken is het voor ons best lastig om deze feestdagen te vieren op de dag zelf. 

Voordat ik uit huis ging deden we het zo dat we elk jaar de feestdagen afwisselde bij mijn ouders. Het ene jaar waren we met kerst bij mama en oud en nieuw bij papa, het jaar erop precies andersom. Dit is natuurlijk een beetje veranderd, wat ik op best jammer vind aangezien het gewoon een goede oplossing was voor ons. 

Doordat mijn broer een baan heeft bij Defensie en ik in de zorg wil het vaak voorkomen dat er bij ons bepaalde weekenden al standaard afvallen buiten familie bezoekjes om.. Vaak plannen wij dus alle feestdagen in december allemaal op 1 dag, een half jaar van te voren.

Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om surprises te maken en daarna met zijn alle uit eten te gaan bij ’t Zusje. Vind mezelf niet vaak leuk op een foto staan haha maar om eerlijk te zijn vind ik het nu wel een leuke foto geworden. 

Omdat wij dus afgelopen zondag al onze kerst gevierd hebben, hebben wij met de ´echte´ kerstdagen volop de tijd om samen met het gezin te zijn of de schoonfamilies.

We proberen er elk jaar iets leuks van te maken, wat we ook doen. Dus heb jij nog leuke ideeën of wil jij kwijt hoe jou kerst geweest is_ laat even een reactie achter, ik ben benieuwd hoe jullie de feestdagen vieren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.