Home is where the heart is

De meeste die mij trouw volgen weten dat ik het moeilijk had, ondanks ik de kans gekregen heb om op mezelf te gaan wonen om me weer terug te kunnen vinden in mijn oude leventje. Het is dus ook niet gelukt.

De ik van toen

Ik heb altijd enorm veel waarde gehad aan mijn oude leven, mijn vriendenkring en dit ook te onderhouden. Hier ben ik nu vanaf gestapt. Ik voel me goed in mijn nieuwe leventje. Geen vrienden, goede baan, een

ontzettende lieve vriend, familie en een nieuw stekkie. Ja dit hoor je goed, ik ga voor de 11e keer in mijn leven verhuizen! het duurt nog wel eventjes tho! 

Vriendschap

Ze zeggen altijd dat je je vrienden, wat er ook gebeurd altijd nodig zult hebben. dit is pure onzin. Ik weet namelijk zeker dat bepaalde vrienden van mij, niet allemaal mij dit leventje niet gegund hadden en ook zeker niet op de manier hoe. Ik ben nooit meegegaan in de dingen van normale jongeren. Ik ging niet elk weekend stappen, dook niet met iedereen het bed in, teerde niet op de zak van mijn ouders en had op mijn 16e gewoon en baantje in de zorg.

ik heb het samen met bas en mijn familie zelf zover gered. Ik kan stellen dat ik misschien wat langer over dingen gedaan heb maar uiteindelijk heb ik mijn doe bereikt en dat is waar het uiteindelijk  om draait.

Toekomst

Spannend! wij gaan verhuizen naar Silvolde.  Toen ik mijn eigen plekje kreeg in Doetinchem hebben bas en ik het er oneindig veel over gesproken over hoe en wat, dit is namelijk geen woning waar jij je in kan gaan settelen. Ja als student zijnde, alleen, met je poes, kater, rat, muis, of cavia. Maar niet samen en al helemaal niet als je beide aardig wat spullen hebt. Maar we hebben volgehouden. Bas is namelijk toen der tijd naar Doetinchem gekomen en heeft zijn vrienden en familie achter gelaten. Nu is het voor mij tijd om dat te doen.

Bas vroeg meerdere keren aan mij wat ik er van zou vinden om in Silvolde te wonen, daar waar hij zijn vrienden en familie miste. Dit maakt mij niks uit, ik heb in verschillende dorpen gewoond en hecht niet veel waarde aan; Wonen om de hoek bij familie. 

Hij heeft het er 3 jaar geleden voor gekozen om voor mij naar Doetinchem te komen, nu kies ik ervoor om ons te settelen in Silvolde. 

Ik wil jullie graag meenemen in mijn avontuur. Er is namelijk erg weinig wat ik/wij meeneem/meenemen. Zijn jullie benieuwd wat wij meenemen, niet meenemen, niet kopen en wat we ervan maken ? Elke zondag upload in een ‘let us know’, hierin vertel ik wat de veranderingen zijn en alle nieuwtjes omtrent verhuizen, de woning en natuurlijk de dromen en wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.