Hele fijne feestdagen en een goed 2019

Phoe! het zit er weer bijna op. De laatste volledige week van 2018 is van start gegaan, we mogen nu definitief gaan aftellen naar het uiteinde.

Voorbereidingen kerst

In het artikel van 18 December heb ik jullie een beetje een beeld gegeven van hoe tegenwoordig de eindjaars feestdagen er bij mij uitzien. Veel plannen maar het is het waard.

Inmiddels is het een week later en is het kerst. Dit jaar afgesproken dat Bas en ik in ieder geval elkaar geen cadeau gaven maar samen of apart iets kochten voor in ons nieuwe huisje. Geld groeit ook bij ons niet aan de bladeren in de tuin. Ook hebben wij geen kerstboom dus helaas, de couple goals foto bij de boom word hem dit jaar niet! Lekker origineel!

Kerstavond

De dag van kerstavond heb ik zelf nog een dagdienst gedraaid, maar voor de rest ben ik tot en met 30 december gewoon vrij. Nou ja, gewoon… het is best bijzonder om in deze periode toch nog een weekje rooster vrij te zijn zonder een vakantie ingepland te hebben.

Maar wat heb ik nu op de echte kerstdagen gedaan? veel, heel veel. Op kerstavond zijn wij bij mijn schoonfamilie geweest. Hier hebben we kerst best minimaal gevierd in de zin van cadeau’s et cetera. Veel aandacht zat er in het eten. De avond verliep ontzettend snel , door de spelletjes.

Eerste kerstdag

Vandaag waren Bas en ik een keer lekker samen. Bas had al kerstpakket een ‘vleespakket’ gekregen. Dit waren twee schalen met gourmetvlees. Hamburgers, slavinken, kipfilet, shoarma ga zo maar door. Je raad het misschien al, wij hebben samen, met zijn tweetjes gegourmet!

Tweede kerstdag

Wij brengen morgen een bezoekje aan de familie van bas. Spelletjes spelen, eten en pure gezelligheid komt op deze dag vast aan de orde. Dat is namelijk altijd wel het geval. Voor dit jaar is het dit dan wel, het is niet heel veel meer als andere jaren.

Ik hoop dat jullie allemaal genoten hebben van deze kerst. Dus heb jij nog leuke of originele cadeautjes gekregen ? laat het me weten in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.