Christmas tag 2018

Ik had wel weer is een keer zin om iets anders te doen, dan een gewoon artikel. Vandaar deze tag, toepasselijk voor de feestdagen. Daar komt ie!

  • Favoriete kerstlied: By Far is dat Happy Xmas van John lennon.
  • Favoriete kerstfilm: Heb ik niet. Ik kijk regelmatig films op Pathe of netflix en klik er dan gewoon een aan wie me aanspreekt.
  • Wat staat er boven aan mijn verlanglijstje? Ik heb wel iets op mijn lijstje staan maar of dat perse voor kerst is.. Ik zou wel heel graag een set willen hebben van Google home.
  • Wat draag je het liefst tijdens de kerst? Nou wat dacht je van iets makkelijks! nee ik ben totaal niet iemand van het heel groot uitpakken omdat ik er niet van hou om aandacht te krijgen van andere mensen.. aandacht in elke zin. En waarom moet je er altijd zo perfect uitzien met kerst? elke dag moet je dankbaar zijn!
  • Hoe ziet mijn ideale kerst eruit? Familie, vrienden, bas lekker eten en gewoon genieten. Meer is er niet voor nodig toch ? halloo, Herinneringen vastleggen!
  • Heb je een echte of een neppe boom? Geen van beide! nee ik ben gek op kerstbomen en versieringen maar het was voor ons in deze positie niet handig geweest om een kerstboom neer te zetten. Ik wil wel graag een echte.
  • Liever veel vrienden om je heen of veel familie? haha nou liever familie aangezien ik ten eerste geen vrienden heb in de zin van zo hecht op kerst mee te vieren..

Hoe kijken jullie aan tegen bepaalde vragen? vind je het moeilijk om met de feestdagen de aandacht te verdelen? ik ben benieuwd ik namelijk best wel!

Volgende week deel twee aangezien die wat meer over oud en nieuw gaat !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.