De eerste ingepakte dozen zijn een feit

Niet belangrijke kleding, de inhoud van het dressoir en ook de gangkasten zijn niet gespaard gebleven en al ingepakt voor vertrek.

Verhuizen. Nog 85 dagen en dan is het zover. Dan gaat onze verhuizing van start! Op 23 december kondigde ik aan dat ik (alweer maar dat ten zijde) samen met bas ga verhuizen en dat er elke zondag een update online komt over hoe en wat en artikelen die te maken hebben met verhuizen. Vandaag ga ik iets vertellen over wat er wel en niet meegaat.

Haha het lijkt nog best ver weg maar zal ik je vertellen dat van deze 85 ik maar 58 dagen heb om het hele huis ingepakt te hebben, de meubels opgehaald zijn, alle was te wassen en schoon te hebben voor vertrek en de planning klaar te hebben voor aankomende periode.

Nu je dat weet besef je ook vast wel dat ik ook hier en daar graag een vrije dag heb en dat er dus maar weinig tijd over blijft. Wij beginnen dus op tijd.

Er moeten afspraken gemaakt worden met de kringloop op de meubels op te halen dat ten eerste. Dit is iets waar ik me aankomende week mee bezig wil houden. Maar wat gaat er nou eigenlijk niet mee naar ons nieuwe huis? en wat wel? Nou denk aan :

De woonkamer

Vanuit onze woonkamer gaat het dressoir niet mee, de salontafel en het bankstel niet. Dit omdat wij nieuwe meubels hebben en dit simpel weg niet helemaal meer de goede grootte had voor ons nieuwe huis. Ook hebben wij nog twee lederen stoelen waarbij wij twijfelen of we deze meenemen of wegdoen, maar dat ten zijde !

De keuken

Hier van gaat alleen het gasfornuis niet mee. Voor de rest zit in ons nieuwe huis alles in de keuken. Wel nemen wij onze eigen koelkast mee als extra.

De slaapkamer

Haha, dit is een apart gevalletje hoor. Dit is voor ons niet moeilijk om over te beslissen. Het is namelijk zo het geval dat wij niet meer op onze slaapkamer hebben staan nu als een bed, tv kast en tv. Dit gaat dus ook allemaal gewoon mee.

Doordat wij niet heel veel spullen in ons huis hebben staan lijkt het net alsof wij niet veel in hoeven te pakken maar vergis je daar niet in, de dozen die je namelijk op de afbeelding ziet zijn dozen uit twee kasten. Ik wil niet zeggen dat wij veel onzin spullen hebben maar wel veel spullen niet we gebruiken, alleen niet veel en dus ook niet weg gaat.

Ik ben benieuwd of jullie bij een verhuizing veel spullen wegdoen en alles uitzoeken net als ik doe? kom je dan ook spullen tegen waarvan je dacht he, had ik dat nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.