Hallo, daar ben ik weer.

Zo, dat is een lange tijd geleden. In de afgelopen tijd is er heel veel gebeurd. Niet echt, maar voor mijn gevoel wel. Nu is de vraag waar ga ik beginnen. We beginnen gewoon bij het begin.

De Verhuizing

Hier zijn we al aardig mee op geschoten.  Ondertussen zijn er 5 koffers ingepakt met kleding en 30 dozen met overige spullen, hebben we de stoelen al besteld, verf gekocht en zijn mijn planningen in volle gang.

Toen ik enige tijd geleden al mijn kleding gewassen had voor het inpakken viel mij eigenlijk pas op hoeveel kleding stukken ik had. Ontzettend vele kleren waarvan ik eigenlijk dacht, waarom heb ik dit? Waarom hou ik dit?  Eigenlijk weet ik hier het antwoord wel op haha ik wilde heel graag een inloop kledingkast, juist  een inloop. Echter dit heb ik niet gekregen haha. Het was mij blijkbaar niet gegund. Maar nu met de verhuizing dacht ik oh gaaf leuk , gaan we doen. Maar toch doe ik het niet. Ik heb ontzettende leuke ideeën die ik graag zou willen waarmaken maar die laat ik nog wel een keer zien op het moment dat het zo ver is. Het aftellen is begonnen aangezien het al bijna 1 april is..

Race tegen afvallen

Ik ben enthousiast. Natuurlijk niet over het feit dat ik veel te zwaar ben maar om het goede nieuws. Het is niks nieuws dat ik te zwaar ben maar in mijn ogen betreft dit nu wel een plus puntje. Toen ik 13 jaar oud was wilde ik al heel graag een maagverkleining. Waarom? ik woog 80 kilo (ja toen al) kreeg een vriendje en wilde gewoon een gelukkiger leven. Nou een aantal jaar later, om precies te zijn 3 jaar ben ik langs geweest bij de huisarts en deze heet mij doorgestuurd naar de internist.

Nou ik kan je vertellen, bij deze vrouw hoefde ik echt niet binnen te komen als 16 jarige met het verhaal een verkleining te willen. Haar exacte woorden waren; ‘ dit zie ik niet zitten’.

Ik ben na die tijd bezig geweest met verschillende projecten maar kwam telkens zwaarder terug dat wanneer ik begon aan iets. Tot februari jl. Ik melde mij aan bij het NOK, of te wel de Nederlandse Obesitas Kliniek. Door de screening gegaan en voorlopig een positieve beoordeling gekregen wat betekend dat ik mij voor mag gaan bereiden op een maagverkleining.

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat ? blijf hangen want zodra ik daar meer over heb gehoord zul je dit hier lezen en op Instagram

One thought on “Hallo, daar ben ik weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.