nieuwe herinneringen maken

Eindelijk verhuist! Binnen 48 uur hebben wij alles kunnen verhuizen en in kunnen richten.

Ontzettend veel dozen, drukte, nieuwe meubels en een ontzettend strakke planning. Wij zijn inmiddels verhuist. Mijn planning heeft gewerkt. Wij zijn over. Al benieuwd?


Onze verhuizing heeft wel is waar 48 uur geduurd. In deze 48 was ons oude huis helemaal leeg en het nieuwe compleet ingericht.

Ik ben de afgelopen tijd ontzettend druk geweest en totaal geen tijd gehad een artikel in elkaar te zetten. Vandaar nu pas dit artikel. Zoals ik al zij was de druk enorm hoog daar wij ook beide veel gewerkt hebben. Ik heb in de maand maart best wel wat extra uren gedraaid zodat ik voor mijn gevoel goed met vakantie kon gaan en toch iets bijgedragen had aan het team.

Het heeft voor ons veel gescheeld dat wij, vanaf het moment dat wij het huis kochten elke keer iets hadden aangeschaft zodat dit ons niet in 1 keer een klap met geld ging kosten maar wij gewoon elke keer een beetje geld kwijt waren.


Wanneer je bij ons de tuin uitloopt heb je dit ongeveer als uitzicht. Puur natuur. Heerlijk die rust! Juist dat gene wat ik eigenlijk als enige wilde wanneer wij zouden gaan verhuizen.

Deze foto is genomen tijdens het zetten van de schutting. De vorige eigenaren hadden hun tuin compleet open gelaten in verband met de doorloop van de kinderen en het uitzicht. Wij wilde graag een beetje privacy.
Dit hebben wij gemaakt van onze slaapkamer. Wij wilde graag rust en niet al te veel spullen om ons heen. De kleur blauw is altijd een kleur geweest die wij erg mooi vonden maar toch nooit echt de stap hebben durven nemen om de muren in deze kleur te verven. De knoop heb ik eindelijk door gehakt door het maar ‘gewoon’ te doen.
Voor nu is dit een beetje het tv hoekje. Ik wilde heel graag een nieuwe televisie maar aangezien ik altijd van het uitstellen ben dacht ik nee dit gaan we nu niet doen. Dit is wat ik al heel lang wil en de stap ga ik nu zetten door het ook echt aan te schaffen.

Wanneer je mij op instagram volgt heb je al het 1 en ander al voor bij zien komen betreft het verhuizen. Ga mij vooral volgen om te zien wat wij allemaal aangeschaft hebben.

Ik ben nog opzoek naar leuke decoratieve spulletjes, heb jij een idee? let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.