Purpuz planner 19 📓 | review

Een mooie omslag, tientallen diepe quotes en een goede planning maken het leven! Vandaag mijn kijk op de purpuz planner!

Een hele lange tijd geleden kreeg ik de kans op Facebook om een purpuz planner te ontvangen van Clen Verkleij. De bedenker van deze planner. Nee heb je, ja kun je krijgen. En de Ja die heb ik ook gekregen.

Waarom deze planning?

De planning is bedoeld ter ondersteuning bij het maken van een overzicht van jouw leven. Waar sta jij nu? Waar droom je van? En waar wil ik uiteindelijk naar toe?

Ik zag de planner al tijden in de webshops staan en wilde hem stiekem al heel graag hebben maar het is nooit zover gekomen dat ik hem daadwerkelijk aanschafte.

Ik wilde deze planning namelijk dol graag gebruiken tijdens het inplannen van een beter leven. Gezonder, positiever en georganiseerder. Dit is mij deels gelukt.

Ik wilde de planner in eerste instantie gebruiken tijdens het verhuizen en de dingen die ik graag wilde aanschaffen of bijhouden. Hier ben ik uiteindelijk vanaf geweken omdat de planning dan tijdelijk zou zijn.

Heeft het mij geholpen?

Ja wel degelijk. Alleen ik ben zo’n chaotisch persoon dat deze planner mij meer frustratie heeft gebracht dan iets goeds.

Begrijp me niet verkeerd. Het is een onwijs mooi concept van begin tot eind alleen word er zoveel uitgelegd.(voor mij) veel uitleg nog voor dat je zelf aan de slag kan.

Ik ben namelijk altijd een persoon die het liefst een zo kort mogelijk maar duidelijke uitleg wil. Zodat ik het ook snel snap.

Als je geen poging doet, lukt het nooit.

Ik heb het geprobeerd, dat zal ik je zo laten zien hoor. Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd me aan de “handleiding” te houden om op papier te zetten wat ik wilde bereiken.

In het begin van de planner staan voorbeelden bij het maken van je eigen Purpuz Plan. Bij dit plan ga je een groot doel onder verdelen in stappen en wat je erbij nodig hebt om deze stappen te behalen. Voor mij was dit een bepaald gewicht bereiken, zoals je kunt zien.

Dit is mijn overzicht en wat ik daar ongeveer voor nodig zou hebben. Mijn standpunten. Ik heb hier nog niet zo specifiek een nummer aan gegeven. Zo stipt ben ik dan ook weer niet.

Einde van de maand

Door de hele maand zie je quotes , kleine handleidinkjes en reminders staan die je een duw in de goede richting geven, je opbeuren of dat kleine beetje inspiratie toe geven en je even doen laten zien hoe je bepaalde dingen van een andere kant kunt zien.

Deze quote zie je in het begin van de planner. Een mooi stukje voordat jou succes van start gaat!

Aan het einde van de maand kun je een soort terug kijk invullen waarin je even terug kijkt over hoe jij de maand beleefd hebt. Heb je alles bereikt wat je bereiken wilt? Ben je tevreden? En wat ga je eventueel volgende maand anders doen?

Dit is mijn overzicht van December. Zo heb je een klein beetje een idee hoe dat er dan uit ziet. Ik heb het overzicht van December erbij gepakt omdat ik de afgelopen maanden te persoonlijk vond.

Uiteindelijk

Wat ik in het begin al vertelde, het is een ontzettend mooi ontwerp van een goede planner. Zeker een aanrader voor de creatieve mensen onder ons (dat wat ik nou echt niet ben). Je moet niet vies zijn van een wat langere uitleg want dan sta je al vast 0-1 achter.

Echter is hij wel de moeite waard om aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.