Gaby

Hallo !

Sommige kunnen het aan de foto wel zien maar inderdaad, wij zijn zussen.
Wij willen ons graag even apart voorstellen aan jullie zodat jullie een klein beetje een beeld hebben van de gene achter deze blog.

Wie ben ik ?

Ik ben Gaby en ben momenteel  18 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Bas in Doetinchem. Samen met mijn twee konijnen Mickey, Lady en onze hond Mowgli. Wij hebben Mowgli overgenomen van Shirley maar dit kan legt zij eventjes uit in haar voorstelprofiel.
Mijn konijnen heb je vast wel af en toe in een artikel zien opduiken. Mickey is een typische Franse Hangoor met een gezond gewicht van 4,9 Kilo. Lady is een Nederlandse hangoor met een normaal gewicht van 2,5 kilo.

Wat doe ik ?

Ik volg een BOL opleiding niveau twee Helpende Zorg en welzijn via het Graafschap College te Doetinchem. Naast school ben ik op de dinsdag middag te vinden bij het Antonia in Terborg waar ik mee help bij de activiteiten op de PG-afdeling.

Vanaf 1 Mei begin ik met twee dagen stagelopen op de PG-afdeling bij de Schuylenburg in Silvolde.
Ik hoop hiermee volgend jaar mijn diploma te behalen , zodat ik in ieder geval mijn niveau twee diploma binnen heb. Hierna wil ik even uit gaan zoeken wat ik nou precies wil.