Shirley

Hoi allemaal!
Gaby heeft mij gevraagd om mij voor te stellen. Ik werk zo af en toe mee aan de blog maar sta nogal op de achtergrond.

Wie ben ik ?

Mijn naam is Shirley en zoals jullie weten ben ik de zus van Gaby.
Ik ben 19 jaar oud en over 3 maanden word ik 20.
Ik woon sinds 1,5 jaar samen met de liefde van mijn leven en 2 prachtige honden.

Wij hadden 3 honden, Mowgli (6,5 jr), Lana (1 jr)  en Diamond (8 mnd). Na dat Lana voor het eerst loops is geweest konden zij en Mowgli niet meer door 1 deur. Hierdoor hebben wij een keus moeten maken. Mowgli was het langste bij ons, maar gek op Lana en Diamond zijn we ook.. Gelukkig is Gaby ook enorm gek op Mowgli en dus was de keus niet heel lastig, Gaby wilde Mowgli wel hebben/opvangen.

Uiteraard ben ik nog betrokken bij mijn kleine brombeer en wanneer er kosten zijn betaal ik hier ook zeker aan mee. Het is nog steeds mijn maatje die ik 6 jr geleden cadeau heb gekregen na een heftige periode. Omdat Mowgli in mijn directe familie bleef, was de keus niet lastig.

Ik woon dus samen met mijn liefde, en mijn 2 honden Lana en Diamond.

Lana is een ras echte Amerikaanse Bulldog en Diamond een mengelmoes. Haar moeder is een Husky/Labrador en haar vader is een Stafford.

 

Mijn vriend werkt full-time en ik zorg overdag voor de honden, het huishouden, ik volg een opleiding, loop stage en vrijwilligerswerk.

Wat doe ik ?

Ik heb na het behalen van mijn VMBO diploma gekozen voor de richting Detailhandel en de BBL opleiding verkoopmedewerker. Deze opleiding heb ik verkort afgerond. Hierna ben ik de BBL opleiding assistent filiaalmanager gaan doen via NCVB opleidingen, ik werkte 32 uur in Arnhem en ging daarnaast 8 uur naar school in Amersfoort. Dit brak mij echter door het midden na een half jaar, ik heb er toen voor gekozen te stoppen met de opleiding daar en te kiezen voor een school en werkplek dichter bij. Hier kon ik niet meer instromen in februari en dus heb ik een tussenjaar genomen. Ik ben vervolgens begonnen aan de opleiding zorg en welzijn en dit doe ik nog steeds met hart en ziel. Ik hoop in februari af te studeren zodat ik verder kan met de opleiding verpleegkundige. Dit het liefst op een PG afdeling in een verpleeghuis. Deze doelgroep spreekt mij het meeste aan.

Ik werk dus op de dinsdag als vrijwilligers bij een verpleeghuis op de PG afdeling, hier doe ik activiteiten met de bewoners.

Ik ga vanaf volgende week 2 dgn stage lopen in de week bij het zelfde verpleeghuis alleen een andere locatie.

 

Wat vind ik leuk om te doen ?

Verder vind ik het erg leuk om tijd door te brengen met vrienden, uit eten of gezellig wat drinken.

Ook ben ik iedere dag veel in huis bezig, niet alleen omdat het moet maar ik vind het ook leuk om te doen. Hier kan ik dus ook mijn energie in kwijt.

Ik heb er voor gekozen in deze blog positieve dingen te benoemen en geen negatieve. Uiteraard zijn die er, misschien helaas meer als gemiddeld maar toch ben ik onwijs gelukkig en tevreden met het leven dat ik op dit moment heb!

 

 

Ik blijf op de achtergrond maar af en toe zal ik ook een stukje schrijven voor de blog.

Ik hoop dat jullie nu wat meer van mij weten, wil je nog iets weten? vragen staat vrij!

 

Lieve groetjes,

Shirley.